PATTYN RENOVATIE BVBA   
0498 36 43 89   schilderwerken, bezettingswerken en gyprocwerken     

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Bezettingswerken Antwerpen

U bent op zoek naar een bedrijf voor bezettingswerken? Of het nu voor binnen of buiten is: wij zijn uw vaste partner! Als ervaren bezetter bekommert Pattyn zich om al uw bezettingswerken, en dat in de volledige provincie Antwerpen, van Antwerpen, Mortsel en Edegem tot Kontich en Boechout!

Meer weten? Contacteer ons voor een afspraak!

Bezettingswerken: onze aanpak

Waarom doen onze klanten een beroep op onze service? Simpelweg omdat we een one-stop-shop zijn die maar al te graag een aanpak op maat voor u uitwerkt. Wij stellen hoge kwaliteitseisen en hebben een kritisch oog voor detail. Als ware specialisten in gevelbepleistering en bezettings werken kunnen wij uw nieuwbouw- of renovatieproject onder handen nemen. Nood aan stevige isolatie? Ook dat kan.

Hebt u vragen? Nood aan een vrijblijvend voorstel, geheel op maat? Contacteer ons vandaag nog voor een offerte, zonder verdere verplichtingen!

Bezettingswerken expert

We blikken terug op heel wat jaren ervaring in het vak, uitgevoerd in omgeving Mortsel, Edegem, Kontich en Boechout. Voorts kunnen wij ook uw schilderwerken verzorgen, waarbij we tevens de full-service aanpak hanteren.

Voor ons betreft de service meer dan enkel en alleen bezettingswerken. We geven dan ook graag advies, afhankelijk van uw wensen, natuurlijk. U leest het goed: klanten uit Mortsel, Edegem, Kontich en Boechout enzovoort, gaan langs bij Pattyn voor raad op maat omtrent bepleistering.

PS: Pattyn Renovatie wilt u de beste service verlenen. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw wensen en noden te voldoen. In ons breed dienstenaanbod vindt u vast en zeker wat u zoekt. Blader gerust door de foto's en de mogelijkheden op de website. En als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan zeker contact met ons op. We hopen u snel terug te zien, hier op onze website!

Kies voor de kwaliteit van Pattyn!