PATTYN RENOVATIE BVBA   
0498 36 43 89   schilderwerken, bezettingswerken en gyprocwerken     

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Schilderwerken in Antwerpen

Nood aan schilderwerken op maat? Voor binnen of buiten? Dat maakt allemaal niet uit: bij Pattyn kunt u hoe dan ook terecht voor al uw werken, en dat voor de provincie Antwerpen - met name in omgeving Mortsel/Edegem.

Contacteer ons voor een afspraak!

Waarom kiezen andere mensen voor Pattyn? Omdat we een betrouwbare partner zijn die steeds maatwerk levert, met de nadruk op kwaliteit. Ook werken we voortdurend met ons eigen afdekmateriaal, zodat wij uw kostbaar interieur kunnen beschermen tijdens het schilderen zelf. Een ander belangrijk facet dat onlosmakelijk is verbonden met schilderwerken, is de afwerking. Daar besteden al onze vakmannen dan ook zeer veel aandacht aan! We maken steeds gebruik van uiterst kwalitatieve verf van het merk Caparol: volledig afgestemd op de ondergrond en in de door u gekozen kleur. U ziet het: bij Pattyn rekent u op schilderwerken, uitgevoerd in de allerbeste technieken. En niet minder belangrijk: de meest hoogwaardige materialen. Duurzaamheid is bij ons geen optie.

Voor ons gaat het verder dan enkel en alleen schilderwerken. Uiteraard is elk project meer dan gewoon een lakje verf aan de muren. Klanten uit Mortsel, Edegem, Kontich en Boechout enzovoort, gaan ook langs bij Pattyn voor kleurenadvies.

Vragen? Een offerte voor uw schilderwerken in Antwerpen en omgeving? Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek of een voorstel op maat!

PS: Pattyn Renovatie wilt u de beste dienstverlening bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We hopen u snel terug te zien!

Wenst u schilderwerken te laten uitvoeren? Kies voor vakmanschap, kies voor kwaliteit, kies voor Pattyn! Wij bekommeren ons om binnen- én buitenhuiswerken. We gaan steevast gefaseerd te werk, en verzorgen tevens een hoogwaardige afwerking.